Avoin hakemus ja freelancerit

Avoin hakemus

Connect

Jos osaamistasi vastaavia paikkoja ei juuri nyt ole avoinna, mutta olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme, lähetäthän avoimen hakemuksen. Muista vakuuttaa meidät osaamisellasi ja persoonallasi! Esittele taitosi vapaamuotoisesti ja perustele palkkatoiveesi.

Jätä avoin hakemus klikkaamalla connect.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Työpaikka & kulttuuri

Olemme nuorekas, avoin yhteisö ja kuljemme reippaasti eteenpäin. Meillä ei ole menneisyyden jarruja hidastamassa matkaa, ja kokeilemme uusia toimintatapoja ennakkoluulottomasti.

Miksi tulla meille töihin?

 • Välitämme sinusta

  Meille on tärkeää, että voit hyvin. Kannustamme kaikkia voimaan hyvin, yhdessä ja erikseen. Haluamme kaivaa esiin vahvuutesi ja intohimosi ja muovata niistä kehityspolun, jota kulkemalla kehityt ja saavutat tavoitteitasi.

 • Yhteinen tavoite

  Minkälainen persoona olet ja miten työskentelet ryhmän jäsenenä? Emme kilpaile keskenämme vaan taklaamme yhteisiä haasteita ja onnistumme yhdessä.

 • Monipuoliset asiakkuudet

  Markkinointi on jokaisen yrityksen kärkihanke – tai ainakin sen tulisi olla. Asiakkaamme ovat läpileikkaus markkinointihenkeä mieltei kaikilta yrityssektoreilta.

 • Modernit tilat ja joustava työskentely

  Töihin liikkumisen pitää olla helppoa ja tiloissa pitää viihtyä. Työaika on liukuva ja etätöistä on mahdollista sopia joustavasti. Emme tuijota kellokortteja vaan aikaan saatuja tuloksia.

Helsinki

Industrigatan 21
00510 Helsingfors Ajo-ohjeet yhteys@wds.fi 010 2319 580 Näytä sijainti

Joko Markkinointitoimisto WDS Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@wds.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta